Du er her: Forside arrow Om
lørdag 08. august 2020
Navigation
Hvem står bag Projekt Help Nepal Udskriv E-mail

Det gør Ganga og Finn Bavnild, sammen med en gruppe mennesker i Nepal og Danmark.


Fra Nepal:

Pralad Adhakari yder faglig bistand til projektet og virker som tolk. Han besider en stor samfundsmæssig viden om Nepal, og har også mange offentlige kontakter.

 

 

Rajkumar Lama, som arbejder som freelance trekking guide, er ansat ved Norbuling Children Home og yder faglig bistand og virker som tolk ved Projekt Help Nepal. Raj Kumar er også leder af Norbuling Children Home. Han er selv vokset op på gaden, og har derfor den helt rette viden om hvad der er den rigtige hjælp til dem der har det sværest i Nepal.

 

Fra Danmark:

 

 

Ganga Bavnild, - har mange erfaringer fra diverse ansættelsesforhold i Kathmandu, bl.a. sikkerhedsvagt ved Boudha Nath Stupa og har stort kendskab til forholdene i de fjernt liggende landsbyer i Nepal. Ganga er en af de hurtigste til at komme igennem sprogskolen i Danmark, og er i dag ved at specialisere sig indenfor det danske sundhedsvæsen, hvor hun pt. er igang som social og sundhedsassistent.

Finn Bavnild, - har gennem årene, opholdt sig adskillige gange i Nepal. Her har han arbejdet som ulandsfrivillig i 5 perioder. I 4 perioder, arbejdet som lærer for Tibet Charity Youth Center, Jorpati Kathmandu, hvor han har undervist voksne tibetanske flygtninge, munke, nonner og nomader i engelsk. I én periode, ved ”Hyolmo Women Association”, hvor han har undervist Hyolmo Sherpaer i engelsk. Herudover er han tilknyttet et børnehjem for gadebørn og børn fra dårligt stillede familier, ”Norbuling Children Home” Boudha, Kathmandu Nepal, hvor han fungerer som ulønnet superviser og er med ved ansættelsessamtaler og personalemøder. Finn har mange års erfaring som specialpædagog, og har hjælp til selvhjælp som mål altid i hans arbejde.

 

Mads Bavnild Grøn, tidligere projektleder og afdelingsleder i ”Integro” og har arbejdet som frivillig underviser i EDB, ved Tibet Charity Youth Center i én periode. Han studerer i dag psykologi på Aalborg Universitet og arbejder derudover på et opholdssted for unge med autisme, og som mentor for udsatte borgere hos integro. Mads Bavnild Grøn er kasserer i bestyrelsen for foreningen Projekt Help Nepal.

Denne gruppe mennesker er gået sammen, for at starte en forening, hvis hovedformål er, at hjælpe medmennesker i Nepal.

Så lige et bryllupsbillede, Ganga og Finn Bavnild mødtes i efteråret 2005. De blev gift i januar 2008. De i Vodskov Danmark.